swe  dk

GRATIS RÅDGIVNING

​Vores eksperter står til rådighed med rådgivning

Rådgivningen er på alle måder uforpligtende og gratis

Henvendelse til:
WaterCare

Stejlebjergvej 14

5610 Assens​

Tlf. 70 25 65 37

info@watercare.dk

Persondatapolitik​

Persondatapolitik for modtagere af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale

Denne politik er gældende for Watercare, CVR-nummer 26017637

Denne persondatapolitik er opsat for at imødekomme behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle persondata, som vi modtager.

1.​Hvilke persondata indsamles og behandles?

Watercare har brug for en række personoplysninger for at kunne sende dig vores nyhedsbreve med bl.a. artikler om rensning og håndtering af overfladevand.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du vælger at modtage nyhedsbreve og artikler fra os:

E-mailadresse, for- og efternavn, titel, virksomhedsnavn, adresse, telefonnummer, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet) samt de eventuelle øvrige data, der måtte være nødvendige for at kunne sende dig nyhedsbreve.

2.​Hvornår indsamler og anvendes data om dig?

Vi indsamler oplysninger om dig:

  • Når du tilmelder dig online markedsføringsmaterialer (herunder nyhedsbreve med bl.a. modtagelse af artikler og tilbud).

Watercare indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne sende dig nyhedsbreve elektronisk eller med fysisk post.

Watercare indsamler og/eller køber ikke persondata fra tredjepart.

3.​Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af få medarbejdere.

4.​Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet til Watercare videregives kun til:

  • Interne medarbejdere
  • Databehandlere med henblik på markedsføring (markedsføring på f.eks. web, sociale medier, nyhedsbreve og artikeludsendelse).

Vi samarbejder med følgende databehandlere: LinkedIn & Facebook, Mailchimp og Google Analytics, som vi har indgået databehandleraftaler med for at sikre, at dine persondata håndteres og opbevares forsvarligt, og således at ingen uvedkommende tredjepart har adgang til dine persondata. Alle vore databehandlere opfylder EU’s GDPR af 25. maj 2018.

Mere information om persondatapolitikken hos vores databehandlere fås via disse link:

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve og artikler, kan du følge instruktionerne i bunden af nyhedsbrevet, hvor der altid er en mulighed for at afmelde vores nyhedsbreve. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan du altid afmelde dig ved at kontakte os direkte.

Læs mere om brug af cookies i afsnit 8.

5.​Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Data der vedrører vores nyhedsbrev, opbevares så længe som du ønsker at modtage vores nyhedsbreve med artikler mv.

6.​Hvad sker ved en eventuel datalækage?

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Watercare eller hos eksterne databehandlere iværksættes handlinger, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Watercare, bedes du til enhver tid tage kontakt til os.

7.​Hvordan får du adgang til dine data?

Du kan altid selv ændre i dine oplysninger, der anvendes til at udsende nyhedsbreve og artikler. Det gør du nederst i mailen med nyhedsbreve og artikler.

Du kan altid få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, og hvis du ønsker dette, bedes du kontakte os på info@watercare.dk. Du kan ligeledes altid anmode om at få dine persondata slettet. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du også kontakte os på info@watercare.dk.

Ved afmelding af nyhedsbreve og artikler fra slettes alle tilsagn, du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik eller til, hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os.
Dataansvarlig hos Watercare er Henrik Rønnest

8.​Information om brug af cookies

Watercare Filtration anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.
Der er ingen personlige oplysninger i cookierne, hverken din e-mailadresse, dit bruger-id eller andre oplysninger. Vi bruger bl.a. cookierne til at tilpasse vores website efter dine interesser, til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og til at gemme dit password, så du slipper for at skrive det, hver gang du ønsker at logge ind.

En cookie har en udløbsdato, det vil sige, at den på et bestemt tidspunkt automatisk bliver slettet fra din computer. Cookiernes levetid kan variere, alt efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, mens andre kan eksistere i flere år. De fleste udbydere anvender 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik- og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledningen her.

Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du se mere her, hvor en vejledning er tilgængelig for, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der allerede ligger på din harddisk.

Tredjepartscookies

Watercare.dk bruger en række tredjepartsservices. Disse services bruger i nogle tilfælde også cookies. Du kan læse mere om, hvordan du sætter din browser op til at afvise tredjepartscookies her.

Tredjepartscookies bruges til at lave statistik på dine besøg på hjemmeside. Her bruger vi cookies til at vide, hvilke sider du besøger og hvor lang tid du er på dem. Vi benytter os af Google Analytics til dette formål.

Hjemmesiden benytter den gratis løsning af Google Analytics. Når der sendes statistikdata til Google fra hjemmesiden, medsendes ingen personfølsomme oplysninger som f.eks. cpr-nr. IP-adresse, navn, adresse el.lign. I stedet sendes normale trafikdata som tidspunkt, samt hvilken side man er på.

9.​Kontaktoplysninger

Watercare ApSE-mail: info@watercare.dk Telefon: +45 70256537
Stejlebjergvej 14, 5610 Assens

Direktør Henrik Rønnest E-mail: henrik@watercare.dk

​​

​WaterCare

Stejlebjergvej 14

5610 Assens

CVR: 26 01 76 37

​​

KONTAKT​

​Telefon: +45 70 25 65 37

E-mail: info@watercare.dk

Ordre: ordre@watercare.dk

Faktura: aml@watercare.dk

Se åbningstider HER

Watercare ApS
Stejlebjergvej 14
5610 Assens
Tlf.: 70256537
CVR: 70256537
info@watercare.dk