swe  dk

GRATIS RÅDGIVNING

​Vores eksperter står til rådighed med rådgivning

Rådgivningen er på alle måder uforpligtende og gratis

Henvendelse til:
WaterCare

Stejlebjergvej 14

5610 Assens​

Tlf. 70 25 65 37

info@watercare.dk

COLD HAWAII har også styr på spildevandet

Den hyggelige campingplads Nystrup Camping Klitmøller har installeret Thys største nedsivningsanlæg til håndtering af spildevandet for 1.200 glade gæster.

​”Aloha dude, hang loose!” – en sætning du meget vel vil høre flere gange på en tur til surfparadiset Hawaii og betyder noget i retning af ”Tag det roligt, slap af og gør tingene lidt langsommere.” Men du behøver faktisk ikke at rejse så langt for at opleve en lignende Hawaiiansk feriekultur, hvor det man ikke når i dag, når man i morgen. For et sted i de smukke betagende nordjyske klitter, nærmere specificeret Klitmøller, finder man Danmarks svar på surfparadiset og Europas måske bedste surf område – Cold Hawaii. Det er også her man kan besøge en hyggelig campingplads ved navn Nystrup Camping Klitmøller, som har installeret Thys største nedsivningsanlæg fra WaterCare til miljørigtig håndtering af toilet- og badespildevand fra campingpladsens mange campister.

Vi er ikke koblet på det offentlige kloaknet. Derfor har vi vores egne anlæg til at tage sig af alt spildevand fra vores gæster, som i højsæsonen er svarende til hele Klitmøller by: omkring 1.200 personer. Selv om det er en stor investering for os, så er det billigst for os i længden. Samtidig er det også en fordel for kommunen, der ellers skulle fordoble kloakkapaciteten fra Klitmøller,” udtaler Jens Jørgen Jensen, medindehaver af Nystrup Camping Klitmøller.​

Det store nedsivningsanlæg er etableret af entreprenør Allan Thomsen fra Vorupør og består bl.a. af to store dobbeltvæggede bundfældningstanke fra WaterCare. De to projekttilpassede bundfældningstanke har en samlet volumen på hele 48 m3, hvor det faste materiale i spildevandet bundfældes. Når vandet er renset, pumpes det herefter 100 m videre til det 800 m2 store nedsivningsareal i udkanten af campingpladsen.

Jeg har bygget mange lignende anlæg, men aldrig i denne størrelse,” lyder det fra den travle entreprenør, som siden sin start som kloakmester i 1996 har udført over 100 forskellige kloakanlæg med bundfældningstanke og hævet nedsivning. ”Installationen af de to store bundfældningstanke gik rigtig godt. Vi har ofte udfordringer med høj grundvandsstand i vores landsdel, men det lykkedes os lige akkurat at sænke niveauet til det vi skulle. Derefter var det både nemt og hurtigt at sænke tankene ned vha. de indstøbte løfteøjer. Når man løftede tankene, kunne man tydeligt se, at tankenes godstykkelse var god,” uddyber entreprenør Allan Thomsen.

Jeg har kun oplevet samarbejdet med WaterCare som værende god og meget kompetent rådgivning. WaterCares support og forslag til løsninger har været helt i top. Vi har faktisk aldrig fået leveret noget fra WaterCare som ikke var i orden." - Entreprenør Allan Thomsen, Vorupør.

Driftbesparende og miljøforbedrende

​Med både det nye nedsivningsanlæg og et eksisterende lignende anlæg i den anden ende af campingpladsen håndterer Nystrup Camping Klitmøller selv deres spildevand fra de omkring 1.200 campister. Et nedsivningsanlæg er den mest driftsbesparende løsning til rensning af spildevand og er samtidigt med til at forbedre miljøet i de danske søer, fjorde, havet mv. Også det offentlige kloaknet skånes for ekstra spildevand samt for udvidelse af den i forvejen pressede kloakkapacitet.

Læs flere fordele ved etablering af eget nedsivningsanlæg her.

​WaterCare

Stejlebjergvej 14

5610 Assens

CVR: 26 01 76 37

​​

KONTAKT​

​Telefon: +45 70 25 65 37

E-mail: info@watercare.dk

Ordre: ordre@watercare.dk

Faktura: bogholderi@watercare.dk

Se åbningstider HER