​7. april 2022

Nye kræfter i ejerkreds gør WaterCare klar til at erobre nye markeder​

​WaterCare har indgået aftale med Den Sociale Kapitalfond Invest og de to erfarne erhvervsfolk Ole Juul Jørgensen (via investeringsselskabet Invactor) og Per Dollerup Mikkelsen som nye majoritetsejere.​

Det nye ejerskab skal understøtte WaterCare's bæredygtige udvikling herunder udviklingen og markedsføringen af vores innovative produkter målrettet de nordiske markeder samt bidrage til flere jobmuligheder i lokalmiljøet i Assens for personer med særlige udfordringer.

Direktør Henrik Rønnest har over de seneste 20 år opbygget WaterCare med fokus på løsninger til forbedring af vandmiljøet. Særligt over de seneste år har selskabets udvikling taget form med vækst i både top- og bundlinje. Af den årsag har Henrik ønsket at få nye kræfter i bestyrelsen og ejerkredsen med henblik på yderligere udvikling og udbredelse på de nordiske markeder.

”Jeg har igennem nogen tid overvejet at få nye kræfter og impulser med ombord for at udvikle WaterCare yderligere. Jeg har haft dialoger med forskellige partnermuligheder, men jeg synes, at matchet med Den Sociale Kapitalfond Invest og de erfarne erhvervsfolk, de bringer med ind, har været det helt rigtige for mig og for WaterCare,” siger Henrik Rønnest.

Med det store fokus på bæredygtighed og ansvarlighed er partnerskabet med Den Sociale Kapitalfond Invest det helt rigtige for WaterCare.

”Vi har i WaterCare ambitioner om at blive en større virksomhed med et større, positivt aftryk på vandmiljøet – men stadig med forankring i lokalmiljøet omkring Assens, hvor vi ønsker at kunne tilbyde flere jobmuligheder for personer med udfordringer, men som har mod på at bidrage,” siger Henrik Rønnest.

Partnerskab med fokus på bæredygtig vækst

​Den Sociale Kapitalfond Invest er Danmarks første kapitalfond med fokus på at opnå både økonomisk afkast og social effekt. Fonden er en investeringspartner for mindre og mellemstore virksomheder inden for industri, service og handel, som fonden hjælper med at indfri potentialet for vækst, positivt socialt aftryk i samfundet og høj virksomhedsværdi:

”Vi glæder os til samarbejdet om blandt andet udviklingen og markedsføringen af produkterne på de nordiske markeder. Samtidig vil vi understøtte Henrik Rønnest og den øvrige ledergruppe i at tage et endnu større samfundsansvar, herunder ift. at udvikle sig på den fulde ESG-pallette og stå endnu stærkere som den impact virksomhed, WaterCare er,” siger investeringsdirektør i Den Sociale Kapitalfond Invest, Ziad Sbeinati.

Erhvervspartnerskabet med Ole Juul Jørgensen og Per Dollerup Mikkelsen er en indgroet del af Den Sociale Kapitalfond Invests investeringsprocesser, hvor kapitalfondshåndværket fra fonden suppleres med branchespecifikke medinvestorer og bestyrelseskandidater.

”Markedet for innovative produkter til at løse udfordringerne med håndtering og rensning af overfladevand samt spildevand er i stor vækst. WaterCare har skabt en stærk position på det danske marked, og jeg ser vækstpotentialer i Norden såvel som til nærliggende produktområder i det danske marked, f.eks. rensning af fosfor og tungmetaller i landbruget, bymiljøer eller andre industrier,” siger Per Dollerup Mikkelsen, der har erfaring fra lignende selskaber inden for klima, miljø og vand.​​

​Stejlebjergvej 14

5610 As​sens

Tlf.: 70 25 65 37

Mail: kontakt@watercare.dk

Ordrer: ordre@watercare.dk

Faktura: faktura@watercare.dk

CVR: 26017637

Nyhedsbrev

​Ønsker du at holde dig opdateret med nyheder fra WaterCare, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage spændende nyt om vores produkter.