​29. juni 2022

WaterCare går ind på det svenske marked med ny svensk sælger

WaterCare tager nu hul på næste fase i vækstplanerne, og sælger nu sine produkter i Sverige. Salget på det svenske marked sker gennem grossister, som man ser det på det danske marked.

​WaterCare ser et stort potentiale på det svenske marked, hvor målet er at blive ​en af de førende ​leverandør af kvalitetsprodukter indenfor rensning af spilde- og overfladevand.

"Vores produktsortiment passer godt til det svenske marked, og vi kommer endda til

at kunne ​præsentere ​en ny løsning i form af vores nye biomodulpakke",

fortæller Jacob Leksander, COO.

Anden tilgang til nedsivning i Sverige

Vi ser at svenskerne har et lidt anden tilgang til nedsivning, og derfor har vi udvidet vores produkt sortiment i forbindelse med etableringen på det svenske marked.

​Vi tilbyder derfor en biomodul pakke, som er et produkt, der er velkendt og ofte brugt på det svenske marked. ​Sættet, som er vist på billedet øverst består af en WaterCare bundfældningstank og et biomodul, som er en komplet løsning til det svenske marked indenfor rensning og nedsivning af spildevand.​

Ansættelse af ny sælger

​​Som en integreret del af WaterCare's vækststrategi har WaterCare pr. 1/1-2023 ansat en svensk sælger til det svenske marked. Med ansættelsen af Kristian får WaterCare en væsentlig kapacitet med mange års erfaring branchen og et indgående kendskab til det svenske marked.

Det er med stor gælde og forventning, at WaterCare siger velkommen til Christian, som skal tage hånd om kunderne i Sverige. Det bliver spændende at følge at øge kendskabsgraden på det svenske marked, og kunne tilbyde svenskerne vores spildevandsløsninger​​.​

​Stejlebjergvej 14

5610 As​sens

Tlf.: 70 25 65 37

Mail: kontakt@watercare.dk

Ordrer: ordre@watercare.dk

Faktura: faktura@watercare.dk

CVR: 26017637

Nyhedsbrev

​Ønsker du at holde dig opdateret med nyheder fra WaterCare, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage spændende nyt om vores produkter.