​Om WaterCare

WaterCare er en dansk produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produkter til forbedring af miljøet i de danske fjorde, vandløb og andre recipienter. 

I en tid med stadigt større fokus på vandmiljøet finder vi det hos WaterCare naturligt at beskæftige os med produkter, som kan rense spilde- og overfladevand.​ 

WaterCare har været i branchen i over 20 år, og leveret mere end 500.000 løsninger til rensning af spildevand.

#foretbedrevandmiljø

​Bundfældningstanke, pumpebrønde, nedsivningsanlæg

​Vores primære forretningsområde er bundfældningstanke, pumpebrønde, nedsivningsanlæg, fedt- og olieudskillere, regnvandsanlæg samt andre produkter til vandbehandling. Næsten alle produkter er opbygget i 100% genanvendeligt PE, der er et stærkt og slagfast materiale. Det betyder, at man, samtidig med en lang produktlevetid, opnår en miljørigtig løsning til sit projekt. PE-materialet er desuden et fleksibelt materiale, der kan tilpasses næsten enhver opgave.

​​​Alle vores produkter er udviklet i samarbejde med Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik samt flere af landets kloakmestre og entreprenører. Dette sikrer, at produkterne overholder alle de krav, som stilles til den pågældende produkttype. Det sikrer også, at vores produkter er nemme og dermed hurtige at installere.​​

Vi er med hele vejen​

Hos WaterCare bestræber vi os altid på at være behjælpelige igennem hele processen med både dimensionering, rådgivning og tegningsmateriale. Vi har stor erfaring med rensning af spilde- og overfladevand gennem flere års arbejde med dimensionering, projektering og produktudvikling. Vi hjælper dagligt rådgivende ingeniører, entreprenører, kloakmestre og mange andre med dimensionering og projektering.

Gennem årene har WaterCare's medarbejdere opbygget en høj grad af ekspertise i vandbehandling. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at formidle denne viden til alle vores samarbejdspartnere. Medarbejderne i produktionsafdelingen følger op med produkter, der er fremstillet i en høj, ensartet og dansk kvalitet.

Referencer​

​WaterCare har tusindevis af referencer over hele landet, hvor vores produkter fungerer upåklageligt.

Hos WaterCare tror vi på, at kundetilfredshed først og fremmest opnås gennem en høj produktkvalitet og professionel rådgivning. 

​Stejlebjergvej 14

5610 As​sens

Tlf.: 70 25 65 37

Mail: kontakt@watercare.dk

Ordrer: ordre@watercare.dk

Faktura: faktura@watercare.dk

CVR: 26017637

Nyhedsbrev

​Ønsker du at holde dig opdateret med nyheder fra WaterCare, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage spændende nyt om vores produkter.