swe  dk

GRATIS RÅDGIVNING

​Vores eksperter står til rådighed med rådgivning

Rådgivningen er på alle måder uforpligtende og gratis

Henvendelse til:
WaterCare

Stejlebjergvej 14

5610 Assens​

Tlf. 70 25 65 37

ordre@watercare.dk

WaterCare er blandt de nominerede i EY Entrepreneur Of The Year 2020

​Vi kan med stor stolthed meddele, at WaterCare er blandt de nominerede til årets EY Entrepreneur Of The Year, der er anerkendt som værende en af Danmarks og verdens mest prestigefyldte konkurrence for vækstskabere. Prisen hylder de virksomheder hvis ledelse og medarbejdere er med til at opbygge, udvikle og drive succesfulde virksomheder. EY Entrepreneur Of The Year skiller sig også ud fra andre vækstkonkurrencer ved ikke kun at have fokus på virksomhedens evne til økonomisk vækst, men ligeså lægge vægt på virksomhedens rolle, værdier og samfundsmæssige engagement. Særligt i år hylder prisen også de virksomheder som viser omstillingsparathed og griber de muligheder, der opstår pga. krisen.

"Det er en stor ære for WaterCare at blive nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2020. Særligt med tanke på denne anderledes og omskiftelige tid vi står i. Hos WaterCare arbejder vi hver dag hårdt for at gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere, og ikke mindst skabe et bedre vandmiljø for vores samfund. Denne nominering fortæller os at vi er godt på vej og inspirerer os til at gøre en forskel."

- Henrik Rønnest, Adm. Direktør.

Udvælgelse af kandidater

​Til at udvælge finalister og vindere trækker EY Entrepreneur Of The Year på kompetencer og viden hos en uafhængig jury med markante skikkelser inden for dansk erhvervsliv. 

I år foregår kåringen og fejringen af vinderne anderledes grundet COVID-19 restriktionerne. Eventet vil foregå digitalt via en virtuel regionskåring d. 2. december 2020.

​WaterCare

Stejlebjergvej 14

5610 Assens

CVR: 26 01 76 37

​​

KONTAKT​

​Telefon: +45 70 25 65 37

E-mail: ordre@watercare.dk

Faktura: faktura@watercare.dk

Se åbningstider HER