28. september 2022

WaterCare bliver kåret til Årets Succesvirksomhed 2022​

WaterCare har modtaget den eftertragtede erhvervspris "Succesvirksomhed 2022", som også tilbage i 2020 blev fejret som som én af årets succesvirksomheder i Region Syddanmark.​

Hos WaterCare er vi glade og stolte over, at vi har modtaget Spar Nord og BDO Danmarks pris som Årets Succesvirksomhed 2022. Prisen udloddes til de virksomheder, der år efter år demonstrerer god og stabil indtjening og soliditet, og samtidig skaber arbejdspladser. ​

Hos WaterCare er vi glade og stolte over, at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores kunder, og vores utrolige team her hos WaterCare i Assens, Syddanmark. Prisen udloddes til virksomheder, der blandt andet, demonstrerer god indtjening, soliditet, samt skaber arbejdspladser.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og SparNord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi. Danmark har mere end 300.000 aktive virksomheder, men kun 1.000 af dem kåres som dette års Succesvirksomheder.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket Henrik Rønnest, CEO, ikke lægger skjul på:

”At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed viser, hvor langt vi er kommet fra WaterCare’s begyndelse til hvor vi står nu. Jeg er glad og stolt over anerkendelsen."


For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Henrik tilføjer: "Fra jeg startede virksomheden tilbage i 2001 til i dag, er der sket meget. Vi har i dag 35 ansatte, og vi har senest udvidet fabrikken, så vi nu har to støbemaskiner. Der skal lyde en stor tak til alle medarbejdere hos WaterCare - alt dette havde ikke været muligt uden deres indsats."

På billedet kan du se teamet hos WaterCare i Assens, Syddanmark - dog med enkelte undtagelser.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere:

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

​Stejlebjergvej 14

5610 As​sens

Tlf.: 70 25 65 37

Mail: kontakt@watercare.dk

Ordrer: ordre@watercare.dk

Faktura: faktura@watercare.dk

CVR: 26017637

Nyhedsbrev

​Ønsker du at holde dig opdateret med nyheder fra WaterCare, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage spændende nyt om vores produkter.