Samletank til kolonihave

Samletank til kolonihave

Bente kan nu se frem til dejlige sommerdage i kolonihaven efter at have fået installeret en samletank fra WaterCare

Da Bente renoverede sit nye kolonihavehus, fik hun tilføjet et toilet og et lille køkken. Derfor blev det nødvendigt at få installeret en samletank til spildevandet. Efter lidt research faldt valget på WaterCare, og det har vist sig at være en god beslutning.

Lidt udenfor Randers sidder 68-årige Bente på havebænken i sin nyindkøbte kolonihave. Det er påske, solen skinner, og det varmer godt i kinderne.

Bente nyder synet af buske og træer, der springer ud, og inde i vindueskarmen kan hun se, at tomatplanterne forspirer. I græsplænen får hun øje på det lille grønne dæksel, der titter frem. Hun smiler. For hun ved, hvad der gemmer sig dernede, men det er ikke noget, hun skal bekymre sig om.

 

Fra hus til lejlighed og ud i kolonihaven

Da Bente og hendes mand, Søren, gik på pension for to år siden, valgte de at sælge huset og flytte i lejlighed inde i byen. Men det gik hurtigt op for dem, at de savnede at kunne sætte sig ud i en have, se blomsterne springe ud og dyrke deres egne grøntsager.

Derfor købte de en lille kolonihave. Huset var gammelt og trængte til en renovering, og de valgte at tilføje både toilet og et lille køkken, så de kunne leve og være der i de lange, lyse sommerdage,

I forbindelse med planlægningen af renoveringen gjorde formanden for haveforeningen dem opmærksomme på, at de skulle have installeret en samletank til spildevandet.

“Og husk nu, at tanken skal være godkendt,” havde formanden sagt til Bente - “ellers kan kommunen ikke godkende den."

 

Den helt rigtige samletank til kolonihaven

Bente er hverken fagmand eller specialist, men en simpel søgning på nettet viste, at den danske producent af samletanke WaterCare havde en nem og overskuelig hjemmeside med tanke i forskellige størrelser, der alle er godkendte.

Bente har altid været glad for at købe dansk, og så er hun tilhænger af at bruge lokale håndværkere til arbejdet.

Derfor faldt valget på 2,5 m³ samletank fra WaterCare. Hun kontaktede en lokal kloakmester for at få ham til at udføre ansøgning og udførsel af gravearbejde, installation af tank og tilslutning af spildevand.

Kloakmesteren blev glad, da han hørte, at Bente havde valgt, at det skulle være en WaterCare-samletank.

”Det er markedets bedste tank – og til den helt rigtige pris,” sagde han. Han nævnte også, at den var på lager hos alle grossister og trælaster – ”så vi kan planlægge arbejdet, som det passer os, for vi kan få den dag til dag!"

 

Ingen lugtgener og altid et skridt foran

Imens Bente nyder fuglesangen, tager hun en dyb indånding. Frisk luft! Hun glæder sig over, at der ingen lugtgener er. Kloakmesteren har nemlig sørget for at vælge det korrekte udluftningsrør til samletanken – og så viste det sig, at det tilkøbte kulfilter til udluftningen var godt givet ud.

Derudover var kloakmesteren så flink at gøre Bente opmærksom på, at de skulle få installeret en højvandsalarm i tanken. Så nu modtager Bente en SMS, når tanken er ved at være fuld, og da skal hun blot ringe til slamsugeren og bestille en tømning.

Det er så nemt. Hun behøver slet ikke at være i haven, når de kommer, for de løfter bare op i dækslet og tømmer tanken.

Bente skal heller aldrig bekymre sig om udslip af spildevand, som kan forurene det lille grønne frirum. For med en højkvalitetstank fra WaterCare, ved hun, at værdien af deres lille jordlod er sikret i mange år frem.

Find nærmeste forhandler af WaterCare produkter her

*Denne case er fiktiv, og Bente er altså ikke en rigtig person. Casen er lavet med den hensigt at demonstrere, hvor og hvordan en samletank fra WaterCare kan gøre en reel forskel – også for helt almindelige mennesker.

Läs nästa

LAR-løsning ved Aalborg Recycling

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.