LAR-løsninger hos WaterCare

LAR-løsninger hos WaterCare

Effektiv håndtering af regnvand på egen matrikel

Hos WaterCare er vi specialister inden for LAR (Lokal Afledning af Regnvand) løsninger. Vi tilbyder innovative og effektive løsninger til at håndtere regnvand på egen grund, med fokus på nybyggeri og renoveringsprojekter.

LAR - En nødvendighed for fremtiden

Med stigende regnmængder og et overbelastet kloaknet, er det blevet essentielt at finde løsninger, der kan håndtere regnvand lokalt. WaterCare tilbyder effektive og økonomiske LAR-løsninger, der opfylder kravene om at holde tag- og overfladevand på egen matrikel.

Regnvandsanlæg til enhver bolig

WaterCare's regnvandsanlæg spænder fra standardanlæg på 1.200 liter til større systemer på op til 10.000 liter. Disse anlæg er ideelle til både private hjem og sommerhuse samt til virksomheder og institutioner. Vores anlæg gør det muligt at opsamle og genanvende regnvand til havevanding, bilvask, toiletskyl og tøjvask, hvilket kan reducere vandforbruget med op til 40%.

Faskinetunnel Villa - Den bedste løsning til din have

Den nye Faskinetunnel Villa fra WaterCare sætter en ny standard for faskiner. Med en kapacitet på 600 liter pr. enhed og en effektiv installationsproces, sparer du både tid og penge. Faskinetunnellen kræver minimal udgravning, og derudover er faskinetunnellen designet til nem rengøring, hvilket sikrer langvarig og problemfri drift.

WaterCare som din sparringspartner

Hos WaterCare er vi ikke bare leverandører, vi er din sparringspartner gennem hele processen. Vi tilbyder rådgivning, design, installation og vedligeholdelse af dine LAR-løsninger. Vores ekspertteam arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at du får den mest effektive og holdbare løsning til dine behov.

Hvorfor vælge WaterCare?

  • Erfaring og ekspertise: Som Danmarks førende leverandør af brønde og tanke til regn- og spildevand, har vi den nødvendige viden og erfaring.
  • Kvalitet og pålidelighed: Vores produkter er testet og godkendt til danske forhold, hvilket sikrer lang holdbarhed og effektiv drift.
  • Komplet service: Vi tilbyder indkøring, eftersyn og service af dine anlæg, så du kan væretryg ved din investering.

Kontakt os

Er du klar til at optimere din regnvandshåndtering? Kontakt WaterCare i dag, og lad os sammen finde den bedste LAR-løsning til dit projekt. Vi ser frem til at være din partner i bæredygtig regnvandshåndtering.

Läs nästa

Undgå katastrofen: Sikring af din ejendom med en vandalarm

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.